Temporada 2016/17

Sisena temporada del Club en què hem aconseguit inscriure 11 equips en competició: 5 en escolar, al Consell Esportiu del Tarragonès, i 6 federats, a la Federació Catalana de Bàsquet. A part, l'equip veterà continua practicant i, per primer cop, tenim també un dia d'entrenament dedicat als joves. El nombre de jugadors es manté estable. 

 

Els equips federats d'aquesta temporada són: preinfantil masculí, infantils femení i masculí, 2 cadets femenins i, per primer cop, júnior femení. Per als equips federats, continuem amb els mateixos patrocinadors de la temporada passada. NaturFit per als equips cadet femení A i júnior femení i Construcat6  per als equips preinfantil masculí i infantil femení.   

 

Els equips prebenjamí, benjamí femení de 3r i 4t, aleví femení A i B i aleví masculí, excepte els veterans i els joves que només entrenen, ho fan a la lliga escolar del Consell Esportiu del Tarragonès.

 

Dissabte 22 d'octubre, una mica abans del que és habitual, ha tingut lloc l'acte de presentació dels equips d'aquesta Temporada 2016-2017 del Club Bàsquet Altafulla. A les 13.30 hores s'han presentat oficialment els 120 jugadors i els 11 equips (6 federats i 6 d'escolars) d'aquesta temporada.

 

A la Presentació hem comptat amb l'assistència del sr. Jaume Sánchez, regidor d'activitat física, esports, comerç i consum de l'Ajuntament d'Altafulla i la sra. Pepa Alabart, en representació de la Federació Catalana de Bàsquet. Després de l'acte, tots els participants i familiars han pogut gaudir d'un pica-pica que ha comptat amb la col·laboració, un cop més, de MercaDelta d'Altafulla. Moltes gràcies!

 

Les fotografies de l'acte i les oficials dels equips han anat a càrrec dels amics d'AltafullaBloc i de la Natàlia Gonzàlez i la foto de grup en 360º, a càrrec de l'Albert Martínez. Moltes gràcies a tots!

  

També volem agrair la col·laboració dels pares i les mares que ens han ajudat.

 

La jornada s'ha complementat amb els partits de lliga dels equips preinfantil masculí, infantil femení i cadet femení A i, per la tarda, del cadet femení B.