Partits dels dies 11 i 12 d'abril de 2015

Un cop passades les festes de Setmana Santa, amb èxit total de participació al 5è Campus de Setmana Santa que organitza el Club i al 12è Torneig Internacional de Bàsquet del TGN, demà ens retrobem als entrenaments! 

Us passem els horaris dels partits previstos per aquest cap de setmana, 11 i 12 d'abril, en què l'equip benjamí femení descansa i l'equip cadet masculí juga en diumenge i l'horari del partit dels prebenjamins pot encara variar.

Us recordem, com sempre, que si no podeu venir als partits, aviseu amb suficient temps (si pot ser abans de dimecres) perquè l'entrenador es pugui organitzar i pugui convocar, si cal, altres jugadors. 

Recordeu també que pot haver-hi canvis respecte del calendari inicial que us vam passar; per això, en cas de dubte no us refieu i consulteu les webs oficials. Els equips federats (també l'aleví masculí) consulteu la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat), que sempre està actualitzada, i la resta d'equips la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat). També tindreu els horaris setmanals al facebook i al taulell d'anuncis del pavelló.

Força CBA!!