Partits dels dies 30 i 31 de gener de 2015

Igual que la primera, aquesta segona jornada ha estat molt bona en tots els sentits. A part de resultats, s'ha vist treball, esforç i moltes ganes. També cal agrair, un altre cop, la col·laboració de tots els pares, mares i jugadors que els dies de partits fan d'anotadors i cronometradors i als que han arbitrat. Gràcies a tots fem Club!

Us passem els horaris dels partits previstos per aquest cap de setmana, 30 i 31 de gener en què tres equips (benjamí i aleví masculí i preinfantil femení) juguen en divendres! I les nenes dels equips benjamí i aleví de 5è descansen.

Recordeu que pot haver-hi canvis respecte del calendari inicial que us vam passar; per això, en cas de dubte no us refieu i consulteu les webs oficials. Els equips federats (també l'aleví masculí) consulteu la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat), que sempre està actualitzada, i la resta d'equips la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat). També tindreu els horaris setmanals a la pàgina web del Club (www.cbaltafulla.cat), al facebook i al taulell d'anuncis del pavelló.

Animeu-vos a venir a donar suport no només al vostre equip sinó a la resta de companys del Club i fer afició!!! 

Aprofitem per informar-vos que a la pàgina web del Club, a l'apartat "Calaix de sastre" trobareu una nova secció anomenada "Esport i educació" on podreu trobar articles, enllaços... sobre la importància de l'esport a l'educació dels nostres fills.

Força CBA!! i sort a tots!!