Partits dels dies 21 i 22 de febrer de 2015

Tot i que aquest cap de setmana era Carnaval i divendres va ser festiu, els nostres jugadors no han perdut la concentració i continuem veient bons resultats; conseqüència del treball, l'esforç i les ganes que hi posen tots! 

Us passem els horaris dels partits previstos per aquest cap de setmana, 21 i 22 de febrer, en què l'equip infantil femení juga en diumenge a l'Institut i els equips preinfantil femení i infantil masculí descansen. Aquest cap de setmana, a partir de divendres 20, no disposem de pista al pavelló municipal per un acte del DansClas; per tant, els entrenaments de divendres i els partits que juguem a casa es traslladaran a les pistes de l'escola El Roquissar i de l'Institut, que estrena proteccions a les cistelles. 

Recordeu que pot haver-hi canvis respecte del calendari inicial que us vam passar; per això, en cas de dubte no us refieu i consulteu les webs oficials. Els equips federats (també l'aleví masculí) consulteu la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat), que sempre està actualitzada, i la resta d'equips la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat). També tindreu els horaris setmanals a la pàgina web del Club (www.cbaltafulla.cat), al facebook i al taulell d'anuncis del pavelló.

Aprofitem per recordar-vos que si no podeu venir als partits, aviseu amb suficient temps (si pot ser abans de dimecres) perquè l'entrenador es pugui organitzar i pugui convocar, si cal, altres jugadors. Com ja sabeu, per a les categories benjamí, aleví i preinfantil és necessari -per no perdre el partit directament- l'assistència de 7 jugadors/es al partit; a la resta de categories (excepte prebenjamí) el mínim són 8.
 
Animeu-vos a venir a donar suport no només al vostre equip sinó a la resta de companys del Club i fer afició!!! 

Força CBA!! i sort a tots!!