INICI TEMPORADA 2014-15

HORARIS


PRETEMPORADA 2014: PREINFANTILS, INFANTILS I CADETS

L'estiu s'acaba i hem de començar a pensar en l'inici de temporada i per preparar-nos adequadament, us hem organitzat unes sessions d'entrenament individual i col·lectiu fins al 15 de setembre (data d'inici oficial dels entrenaments) que esperem que compliu tots!!
 
PLÀNNING
 
Del 18 al 31 d'agost: heu de realitzar individualment les 5 sessions de preparació física que us enviem. Aquestes sessions s'han de fer en dies no consecutius, almenys amb un dia entre mig per recuperar-vos bé de l'esforç. Si teniu dubtes o qualsevol altra consulta o no sabeu si ho esteu fent bé, podeu trucar el vostre entrenador o al Lou (tel. 615964258).
 
1 i 2 de setembre, de 15 a 20 hores: reconeixements mèdics. Enguany, vindrà a fer-nos els reconeixements una empresa de Barcelona juntament amb el Club de Futbol Sala i el Centre d'Esports d'Altafulla; d'aquesta manera, ens poden fer millor preu (rondarà sobre els 16€). Tots els qui estigueu interessats, envieu-nos un correu electrònic de confirmació. 
 
3, 5, 8, 10 i 12 de setembre, a les 18.30 hores, entrenaments conjunts. El primer dia, el 3 de setembre, quedeu tots i totes convocats a la platja d'Altafulla, al final del passeig, prop del nàutic.
 
Aprofitem per enviar-vos també el full de sol·licitud de llicència federativa que ens haureu de portar signat el primer dia d'entrenament. I pels qui vulgueu fer-vos el reconeixement mèdic pel vostre compte, us enviem també el certificat que ens demanen a Federació.
 
Descarga
SESSIONS PRETEMPORADA
Sessions pretemporada.doc
Documento Microsoft Word 25.0 KB
Descarga
SOL·LICITUD LLICÈNCIA FEDERATIVA
Sol·licitud llicència_FCBQ.pdf
Documento Adobe Acrobat 301.3 KB
Descarga
CERTIFICAT MÈDIC
Certificat mèdic_FCBQ.pdf
Documento Adobe Acrobat 444.5 KB