TROBADA DE MINIBÀSQUET

PER A ALUMNES DE LES ESCOLES DEL BG

El BÀSQUET BAIX GAIÀ, conjuntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès, convoca dues Trobades de minibàsquet adreçades a alumnes, de P4 a 6è de primària, de les escoles del Baix Gaià. Aquestes dues jornades lúdico-esportives es faran els diumenges 17 de març i 12 de maig, a les instal·lacions del pavelló municipal d'Altafulla i de l'escola El Roquissar, per promoure la pràctica del bàsquet entre els més petits.

 

A la zona del Baix Gaià, que inclou 11 escoles, actualment només es practica bàsquet en 3; amb aquestes dues trobades es pretén apropar l'activitat a totes elles i fomentar la seva pràctica als propis centres, amb el suport, si s'escau, del Bàsquet Baix Gaià. I, en el cas que no es pogués muntar l'activitat per falta d'inscripcions als propis centres, s'ofereix la possibilitat que els infants interessats puguin apuntar-se a les escoles de bàsquet del BBG d'Altafulla i de Torredembarra.

 

Per assistir a aquestes trobades NO cal saber jugar a bàsquet; només tenir ganes d'aprendre'n, de fer amics i de voler passar-s'ho bé. 

 

Us adjuntem el full d'inscripció. Teniu temps fins dimecres 13 de març, a les 14h, per apuntar-vos.

 

ANIMEU-VOS!

Descarga
FULL D'INSCRIPCIÓ TROBADA DE MINI BÀSQUE
Documento Adobe Acrobat 155.6 KB