Partits 2 de desembre i 15 i 16 de desembre

Cap de setmana intens de partits en què hi ha hagut una mica de tot. Partits emocionants amb victòries per la mínima i a últim moment com les dels equips aleví femení de 6è contra Calafell i infantil masculí (dissabte) contra Cunit. Victòries treballades, com les dels equips aleví femení de 5è, a camp del Cèsar August, i aleví masculí, a camp del CBT, i victòries amb marcador de 100 punts, com els punts que va fer l'equip cadet masculí al Reus Deportiu. 

 

Per una altra banda, l'equip preinfantil masculí va perdre per molt poc, a domicili, un partit molt igualat, contra Valls. També van perdre els equips prebenjamí i benjamí a l'escola de la Rabassada; tot i que els benjamins acabaran guanyant el partit 0-2 perquè l'equip rival només eren 6 jugadors. I res no van poder fer les infantils, al camp del Sant Pau; els infantils (diumenge), a l'ADT; el cadet femení, a Teresianes, i el júnior femení, contra CBT, les primeres classificades. 

 

Molts ànims a tots i a totes i a continuar treballant i gaudint del bàsquet!

 

Us enviem la graella dels partits que tenim previstos per aquest cap de setmana en què farem la PRESENTACIÓ i les fotos oficials dels equips en acabar els partits que tenim programats al pavelló. NO HI PODEU FALLAR! També us passem els partits previstos pel cap de setmana del 16 de desembre, darrer cap de setmana de partits abans de les festes de Nadal. Atenció! perquè l'equip prebenjamí, la setmana vinent, té partit el divendres 15.  

 

Com sempre, si no podeu venir als partits, si us plau, aviseu amb temps l'entrenador -si pot ser, la setmana anterior- perquè pugui convocar jugadors d'altres equips; tot i això, us demanem un esforç per encarar amb garanties la competició. També us demanem que intenteu no fallar als entrenaments, importantíssims per poder treballar en equip.

 

No us oblideu que poden haver-hi canvis respecte del calendari inicial; per això, en cas de dubte NO US REFIEU i consulteu les webs que sempre estan actualitzades:

equips federats, la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat)

equips escolars, la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat)

També podeu consultar els horaris setmanals de partits al facebook (www.facebook.com/clubbasquetaltafulla) i al taulell d'anuncis del pavelló.

 

Som-hi CBA!