Partits dels dies 14, 17 i 18 d'abril de 2015

La primera jornada després de Setmana Santa ha anat molt bé; es nota que estaven descansats! Tot i que hem perdut alguns partit; en línies generals, al terreny de joc es veuen reflectits tots els aspectes que es treballen als entrenaments i això dóna ànims i ens esperona a tots. Continuem així!! 

A la web del Club (www.cbaltafulla.cat) podeu veure cada setmana la crònica dels partits.

Us passem els horaris dels partits previstos per aquesta setmana, 14, 17 i 18 d'abril, en què els equips prebenjamí i benjamí masculí descansen. L'equip cadet femení, que ja estan avisades, juga avui en horari d'entrenament i l'equip aleví masculí recupera el divendres, a la Salle, el partit que es va ajornar per pluja.

Us recordem, com sempre, que si no podeu venir als partits, aviseu amb suficient temps (si pot ser abans de dimecres) perquè l'entrenador es pugui organitzar i pugui convocar, si cal, altres jugadors. 

Recordeu també que pot haver-hi canvis respecte del calendari inicial que us vam passar; per això, en cas de dubte no us refieu i consulteu les webs oficials. Els equips federats (també l'aleví masculí) consulteu la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat), que sempre està actualitzada, i la resta d'equips la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat). També tindreu els horaris setmanals a la pàgina web del Club (www.cbaltafulla.cat), al facebook i al taulell d'anuncis del pavelló.

Força CBA!!