Partits dels dies 6, 7 i 8 de febrer de 2015

Aquesta setmana cal felicitar l'equip preinfantil femení que va tancar la ronda de partits de la primera volta amb victòria davant l'equip de la Pobla de Mafumet. Felicitats noies! Cal també continuar donant les gràcies als pares i mares que ens ajudeu els dies de partits i aquest cap de setmana també en l'excursió d'ahir al camp del Barça. Gràcies a tots!

Us passem els horaris dels partits previstos per aquest cap de setmana, 6, 7 i 8 de febrer en què l'equip aleví femení de 5è juga en divendres a Torredembarra i l'equip cadet femení B a Valls en diumenge. L'equip benjamí masculí descansa i el preinfantil femení també, mentre esperem el nou calendari de partits. 

Recordeu que pot haver-hi canvis respecte del calendari inicial que us vam passar; per això, en cas de dubte no us refieu i consulteu les webs oficials. Els equips federats (també l'aleví masculí) consulteu la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat), que sempre està actualitzada, i la resta d'equips la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat). També tindreu els horaris setmanals a la pàgina web del Club (www.cbaltafulla.cat), al facebook i al taulell d'anuncis del pavelló.

Animeu-vos a venir a donar suport no només al vostre equip sinó a la resta de companys del Club i fer afició!!! 

Força CBA!! i sort a tots!!