Partits dels dies 3, 6 i 7 de març de 2015

Tal com us vam dir la setmana passada, toca recuperar els partits ajornats per pluja; per això, l'equip aleví femení de 5è va jugar ahir i l'equip benjamí femení ho farà aquesta tarda al Roquissar. 

Pel que fa als partits d'aquest cap de setmana passat, cal dir que ens hem trobat amb algun os; però, tot i això, no ens hem enfonsat i hem lluitat i defensat molt. Estem molt contents del rendiment dels nostres equips. No hem de baixar, però, la guàrdia i cal continuar treballant, aprenent i millorant. Sempre endavant!

Us passem els horaris dels partits previstos per aquesta setmana (3, 6 i 7 de març), en què l'equip benjamí femení juga avui i l'equip preinfantil femení en divendres, a Salou. Els equips prebenjamí, infantil masculí i cadet femení B descansen; tot i que, alguns jugadors i jugadores infantils i cadets estaran convocats igualment amb els equips cadet masculí i cadet femení A. 

Us recordem, com sempre, que si no podeu venir als partits, aviseu amb suficient temps (si pot ser abans de dimecres) perquè l'entrenador es pugui organitzar i pugui convocar, si cal, altres jugadors. Com ja sabeu, per a les categories benjamí, aleví i preinfantil és necessari -per no perdre el partit directament i evitar sancions- l'assistència de 7 jugadors/es al partit; a la resta de categories (excepte prebenjamí i cadet) el mínim són 8. 

Recordeu que pot haver-hi canvis respecte del calendari inicial que us vam passar; per això, en cas de dubte no us refieu i consulteu les webs oficials. Els equips federats (també l'aleví masculí) consulteu la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat), que sempre està actualitzada, i la resta d'equips la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat). També tindreu els horaris setmanals a la pàgina web del Club (www.cbaltafulla.cat), al facebook i al taulell d'anuncis del pavelló.

Animeu-vos a venir a donar suport no només al vostre equip sinó a la resta de companys del Club i fer afició!!! 

Força CBA!! i sort a tots!!