Partits dels dies 27 i 28 de febrer i 1 de març

Aquest cap de setmana s'han hagut d'ajornar alguns partits per pluja que s'hauran de recuperar entre setmana; us anirem informant. Els equips que sí que van poder jugar, van continuar demostrant que s'està treballant molt i els resultats així ho demostren. Agraïm a tots els jugadors i les jugadores que "doblen", i a les famílies, la seva ajuda; cosa que reforça l'esperit de Club!

Us passem els horaris dels partits previstos per aquest cap de setmana, 27 i 28 de febrer i 1 de març, en què l'equip aleví masculí juga en divendres per recuperar el partit d'aquest dissabte passat i els equips cadets femenins juguen en diumenge a Tortosa i Calafell. I l'equip preinfantil femení comença la segona fase. Us recordem també que si no podeu venir als partits, aviseu amb suficient temps (si pot ser abans de dimecres) perquè l'entrenador es pugui organitzar i pugui convocar, si cal, altres jugadors. Com ja sabeu, per a les categories benjamí, aleví i preinfantil és necessari -per no perdre el partit directament i evitar sancions- l'assistència de 7 jugadors/es al partit; a la resta de categories (excepte prebenjamí) el mínim són 8. 

Recordeu que pot haver-hi canvis respecte del calendari inicial que us vam passar; per això, en cas de dubte no us refieu i consulteu les webs oficials. Els equips federats (també l'aleví masculí) consulteu la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat), que sempre està actualitzada, i la resta d'equips la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat). També tindreu els horaris setmanals al facebook i al taulell d'anuncis del pavelló.

Animeu-vos a venir a donar suport no només al vostre equip sinó a la resta de companys del Club i fer afició!!! 

Força CBA!! i sort a tots