Partits dels dies 25 i 28 de març de 2015


Aquest cap de setmana passat ha tornat a ploure i s'han hagut d'ajornar, un altre cop, molts partits que haurem de recuperar després de les vacances de Setmana Santa. Felicitem l'equip prebenjamí que han aconseguit la seva primera victòria de la temporada. Els més petits del Club continuen evolucionant i millorant el seu joc d'equip. Molt bé!!

Us passem els horaris dels partits previstos per aquesta setmana, del 25 al 28 de març, en què la majoria d'equips descansen. Demà, dimecres 25, l'equip aleví masculí jugarà el partit de tornada de la semifinal de la Copa Federació. Tot i que, de moment, l'eliminatòria és favorable als de la Selva; no es pot dir blat si no està al sac i ben lligat! Per tant, els nois sortiran a per totes i intentaran remuntar el resultat. Esteu tots convidats a venir al pavelló, a les 18 hores, a animar els nostres jugadors!

Aquest cap de setmana comença el 12è Torneig Internacional de Bàsquet de Cambrils en què participen els equips alevins i infantils del Club; en total, 4 equips i 41 jugadors; l'assistència més nombrosa en els 4 anys de participació del Club al torneig. Què gaudiu de l'experiència!! 

Divendres hi ha entrenaments normals, excepte per als equips que van a Cambrils. Després de festes, ens retrobarem el dimecres 8 d'abril. 

Recordeu que dilluns, 30 de març, comença el 5è Campus de Setmana Santa. Si encara no us heu apuntat, us passem el full d'inscripció; encara hi sou a temps!

Bones vacances!!