Partits dels dies 18, 20, 21 i 22 de març de 2015

Us passem els horaris dels partits previstos per aquesta setmana, del 18 al 25 de març, en què l'equip aleví masculí té una marató programada de partits! En concret, jugaran 5 partits: 1 de la jornada passada, 2 d'aquesta (lliga federada i del consell) i els 2 corresponents a la semifinal de la Copa Federació que permetrà al guanyador estar més a prop de la participació al Campionat de Catalunya. Ànims alevins!! I molta sort!!

Aquesta setmana també, l'equip preinfantil femení torna a jugar en divendres i els equips infantil femení i aleví masculí ho faran en diumenge. 

Aquesta setmana passada ha sigut un cap de setmana amb partits molt variats; s'han vist bons partits i d'altres molt lluitats; algun partit que hem guanyat directament per incompareixença de l'equip contrari i algun perdut a l'últim segon, i, finalment, també hem tingut alguns partits que hem perdut amb contundència per desigualtat de nivell amb l'equip contrari i algun altre per mal joc i desànim nostre cosa que haurem de treballar de valent.

Us recordem, com sempre, que si no podeu venir als partits, aviseu amb suficient temps (si pot ser abans de dimecres) perquè l'entrenador es pugui organitzar i pugui convocar, si cal, altres jugadors. 

Recordeu també que pot haver-hi canvis respecte del calendari inicial que us vam passar; per això, en cas de dubte no us refieu i consulteu les webs oficials. Els equips federats (també l'aleví masculí) consulteu la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat), que sempre està actualitzada, i la resta d'equips la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat). També tindreu els horaris setmanals a la pàgina web del Club (www.cbaltafulla.cat), al facebook i al taulell d'anuncis del pavelló.

Si podeu, veniu el 25 al pavelló a animar els nostres alevins. Tots a les 18 hores al pavelló! Força CBA!!