Partits dels dies 12, 13 i 14 de març de 2015

Us passem els horaris dels partits previstos per aquesta setmana (12, 13 i 14 de març), en què els equips preinfantil i benjamí femení juguen entre setmana. En concret, l'equip preinfantil juga el dijous al Sagrat Cor i l'equip benjamí a Salou el divendres. Continuem recuperant partits ajornats per pluja. Tot i que sempre intentem posar els partits en dies d'entrenament; algun cop no ens és possible si no hi ha coincidència d'interessos amb l'equip contrari. Per aquest motiu, us demanem que en la mesura de les vostres possibilitats, intenteu que els jugadors i les jugadores no hi faltin als partits. Recordeu que cal un nombre mínim de jugadors perquè no ens anul·lin el partit i ens sancionin.

Dissabte, 14 de març, l'equip aleví femení (5è i 6è) participarà al Torneig de l'escola Aura, a la Canonja. Que us ho passeu molt bé!!

Pel que fa als partits jugats la setmana passada, continuem estan en ratxa!! En aquesta segona fase, tret d'algun equip que li ha tocat jugar en un grup potent, la majoria d'equips juguen en grups amb equips del mateix nivell o similar cosa que afavoreix que tots els jugadors i les jugadores gaudeixin jugant. Podeu trobar la crònica dels partits cada setmana a la pàgina web del Club.

Us recordem, com sempre, que si no podeu venir als partits, aviseu amb suficient temps (si pot ser abans de dimecres) perquè l'entrenador es pugui organitzar i pugui convocar, si cal, altres jugadors. 

Recordeu també que pot haver-hi canvis respecte del calendari inicial que us vam passar; per això, en cas de dubte no us refieu i consulteu les webs oficials. Els equips federats (també l'aleví masculí) consulteu la de la Federació Catalana de Bàsquet (www.basquetcatala.cat), que sempre està actualitzada, i la resta d'equips la del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat). També tindreu els horaris setmanals al facebook i al taulell d'anuncis del pavelló.

Força CBA!! i sort a tots!!