EL CBA VISITA EL PALAU BLAUGRANA                   1 de febrer de 2015

FC Barcelona - la Bruixa d'Or Manresa

El Club Bàsquet Altafulla va realitzar una altra de les activitats socials paral·leles a l'esport, que el situa com la referència d'aquest esport a Altafulla. Va assistir al partit entre el FC Barcelona i la Bruixa d'Or Manresa.

 

El diumenge 1 de febrer van sortir dos autobusos d'Altafulla; més d'un centenar de persones entre jugadors i jugadores, famílies i entrenadors. Poc després de les 10 del matí ja érem a l'aparcament de les instal·lacions del Barça. Des d'aquell moment es van anar succeint les emocions: diversos regals blaugranes, riures, fotografies, corredisses..., però el gran impacte entre els jugadors, sobretot els més petits del Club (entre 4 i 9 anys), va ser entrar al Palau Blaugrana i xafar el parquet al costat dels jugadors que admiren amb foto de record inclosa. Els més grans (de 13 a 15) van acomplir un somni: jugar un partidet al Palau Blaugrana ple de gom a gom. Feia emocionar sentir el nom dels jugadors i del Club Bàsquet Altafulla pels altaveus del Palau!

 

Un cop acabat el partit, vam esperar la sortida dels jugadors d'ambdós equips per mirar d'aconseguir l'autògraf o bé la fotografia desitjada. Els nostres alevins no paraven amunt i avall empaitant els seus ídols. 

 

Una experiència magnífica que segur que recordaran, recordarem, tota la família del bàsquet d'Altafulla, del CBA.

 

La il·lusió de les cares dels petits i les paraules de suport dels grans fan que les responsables del Club ens sentim orgulloses amb la tasca realitzada en quatre temporades (14 equips) i que ens encoratja a continuar la tasca educativa i esportiva i a fer poble perquè el CBA és Altafulla.


Aquí trobareu les fotos.

 

Gràcies família,