ELS JUGADORS I LES JUGADORES FEDERATS COL·LABOREN COM A ARBITRES I AUXILIARS DE TAULA

Aquest cap de setmana, coincidint amb l'inici dels partits de la lliga escolar a casa, ha estat el primer cap de setmana en què els jugadors i les jugadores federats del Club col·laboren en els arbitratges i fent d'auxiliars de taula als partits de minibàsquet. 

 

Les tasques d'arbitratge i de taula s'han repartit entre tots els equips federats, d'infantil a cadet, tant femenins com masculins, i esperem que hi participin tots els jugadors i les jugadores de forma rotatòria. Aquesta experiència contribuirà a complementar la formació dels nostres jugadors.

ANOTADORS: l'equip cadet femení de 2n any ha participat fent d'auxiliar de taula al partit de l'equip benjamí femení de 4t, el cadet femení de 1r any al partit de l'equip benjamí femení de 4t i els infantils masculins al partit dels prebenjamins.

ARBITRATGES: partit dels prebenjamins arbitrat per l'equip infantil masculí i partit de l'equip benjamí femení de 3r per l'equip cadet femení de 1r any Pel que fa als partits federats, continuem tenint l'ajuda inestimable dels pares i de les mares dels nostres jugadors.


MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES!

PRIMERES PRÀCTIQUES D'ANOTADORS 

Un cop feta la sessió de formació d'auxiliars de taula, és l'hora de posar en pràctica tot allò que hem après. 

SESSIÓ DE FORMACIÓ D'ANOTADORS

30 de setembre de 2015, a les 18 hores, al pavelló municipal d'Altafulla

Atès l'èxit de la temporada passada i la demanda que hi havia, dimecres 30 de setembre, a les 18 hores, a les instal·lacions del pavelló municipal s'ha dut a terme una sessió de formació d'anotadors preparatòria per als partits dels equips federats (infantils i cadets) que comencen aquest cap de setmana. 

 

A la sessió, a càrrec de membres de la Junta i amb la supervisió del nostre director tècnic, s'han pogut realitzar algunes pràctiques que han servit per aprofundir en els coneixements assolits, respondre qüestions i esmenar errors.