EL CBA A SARAGOSSA

Aquest cap de setmana passat, el Club Bàsquet Altafulla ha assistit per primer cop, amb 6 equips i 48 jugadors, al XV torneo nacional de baloncesto Trofeo Claudio García, a Saragossa. Ha estat un cap de setmana intens de bàsquet, amb partits programats i altres d'improvisats, a causa de la pluja.

 

També ha estat un bon cap de setmana pel que fa a la convivència; tots els jugadors s'han ajudat i animat i, a les estones mortes, hem fet caus des de la Jana fins al Lou i muntat partits multiedat i mixtes. Hem esmorzat, dinat i sopat junts; dormit junts; animat junts; rigut junts i mullat junts! Estem orgullosos dels nostres jugadors perquè són nens encantadors , que han fet una magnífica pinya. Ens ho hem passat rebé. Les estones compartides ens marcaran a partir d'ara en la nostra relació.

 

Agraïm, a més, públicament la gran feina del Lou, l'Albert i el Dani; els nostres entrenadors. Moltes gràcies,

 

La Junta del CBA

L'equip preinfantil femení participa a la trobada de bàsquet de l'Escola Elisabeth de Salou

Un cop acabada la temporada és l'hora de participar en diades, trobades i tornejos!


Aquest cap de setmana passat, l'equip preinfantil femení ha participat a la trobada de bàsquet de l'Escola Elisabeth de Salou. Després d'una temporada dura (aquest equip és el primer cop que participa en una lliga), les nostres jugadores tenien ganes de demostrar que han treballat molt i que són una pinya i dissabte ho van poder fer. Felicitats noies!!


Les cadets participen al Campionat de Catalunya de promoció modalitat 3x3

La fase territorial d'aquest Campionat, per a les categories cadet i infantil femení i masculí, es va dur a terme l'1 de maig, a les instal·lacions del pavelló municipal d'esports de La Selva del Camp. Els campions de les quatre competicions es classificaven per a la fase final del Campionat de Catalunya de 3x3.


Els dos equips del Club: Altafulla Team i CBA Girls es van haver d'enfrontar als dos equips del CB La Selva (CB Selva Taronja i CB Selva Two) i al CB Morell i AB Cunit. Tot i que les nostres noies van lluitar molt, la classificació no va ser possible.


S'ha de dir que l'experiència ha estat molt positiva i el Club tornarà a participar en altres edicions.


Participació dels equips alevins a la Diada de Bàsquet de l'Escola Teresianes, a Tarragona

Diumenge, 26 d'abril, els equips alevins femení i masculí van participar a la Diada de Bàsquet que organitza l'escola Teresianes, a Tarragona en què es van disputar els següents triangulars:


Aleví femení - CB Altafulla / Bàsquet Teresianes / Escola Joan XXIII

Aleví masculí - CB Altafulla / Teresianes-Arrabassada / Escola Sant Josep Obrer de Reus


I l'equip aleví masculí va quedar campió. Felicitats nois!!


Trobada de famílies de l'equip infantil femení

Ahir diumenge, 26 d'abril, l'equip infantil femení i les seves famílies van dinar tots plegats a l'ermita de Sant Antoni.

 

Com podeu veure, no es van estar de res. Molt bon rotllo!!


Els equips alevins i infantils del Club participen al 12è Torneig Internacional TGN Bàsquet, a Cambrils

Després de dos dies seguits de Torneig, avui dia de descans merescut per a tots els participants que passaran la jornada a Port Aventura!

I demà, més bàsquet!